Myyntiehdot

Verkkokaupan www.lookinggood.fi (jäljempänä verkkokauppa) omistaja on OÜ M Consulting (kaupparek. tunnus 12802087), kotipaikka Tallinna.

Myyntisopimuksen voimassaolo, tuote- ja hintatiedot


Myyntiehtoja sovelletaan verkkokaupasta ostojen suorittamiseen.
Verkkokaupassa myytyjen tuotteiden hinnat on ilmoitettu tuotteen yhteydessä. Hintaan on lisätty toimitusmaksu.
Toimitusmaksu riippuu ostajan sijainnista ja toimitustavasta. Toimitustavat kuvataan tilauksen tekemisen yhteydessä.
Tuotetiedot ovat esillä verkkokaupassa tuotteen vieressä.


Tilauksen tekeminen


Lisää sopiva tuote sen tilaamista varten ostoskoriin. Täytä kaikki pakolliset kentät ja valitse tilauksen toteuttamista varten parhaiten sopiva toimitustapa. Näytössä kuvataan kustannukset yhteensä. Laskun voi maksaa verkkopankkisiirrolla tai käyttämällä muuta maksumenetelmää.
Sopimus astuu voimaan, kun maksettavaksi kuuluva määrä on saapunut verkkokaupan pankkitilille.
Jos emme voi toimittaa tilattuja tuotteita, koska ne ovat loppuneet varastosta tai muusta syystä johtuen, ostajalle ilmoitetaan siitä ensi tilassa ja maksettu määrä (myös toimitusmaksu) palautetaan ostajalle ensi tilassa, mutta viimeistään 14 päivän sisällä tiedon vastaanottamisesta alkaen.


Toimitukset


Tilatut tuotteet toimitetaan seuraaviin maihin: Viro ja Suomi.
Toimitukset Viroon: Itella SmartPOST:

XS max. 5 cm * 36 cm * 45 cm 2,59€
S max. 12 cm * 36 cm * 60 cm 2,99€
M max. 20 cm * 36 cm * 60 cm 3,99€

Toimitukset Suomeen: Itella SmartPOST:
XS max. 5 cm * 36 cm * 45 cm 10,00€
S max. 12 cm * 36 cm * 60 cm 11,00€
M max. 20 cm * 36 cm * 60 cm 13,00€

Ostaja maksaa toimituskulut ja sitä koskevat tiedot on kuvattu toimitustapatietojen yhteyteen.
Kaikki toimitukset Viron sisällä toimitetaan ostajan ilmoittamaan osoitteeseen 3-7 arkipäivän sisällä ostosopimuksen voimaan astumisen päivästä alkaen. Kaikki Viron ulkopuolelle lähetetyt toimitukset toimitetaan vastaanottajalle 7 kalenteripäivän sisällä.
Pidätämme oikeuden poikkeustilanteessa tilattujen tuotteiden toimittamiseen maksimissaan 45 päivän sisällä.

Oikeus tilauksen peruuttamiseen


Ostajalla on tilauksen vastaanottamisen jälkeen oikeus peruuttaa verkkokaupan kanssa solmittu ostosopimus 14 päivän sisällä.
Oikeus ostosopimuksen peruuttamiseen ei päde, jos ostaja on oikeushenkilö. Ostosopimuksen 14 päivän sisällä peruuttamisen oikeuden toteuttaminen edellyttää, että tilattuja tuotteita ei ole käytetty mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin tuotteiden laadun, ominaisuuksien ja toimivuuden selvittämiseen samalla tavalla kuin sen voisi toteuttaa varsinaisessa myymälässä.
Jos tuotteita on käytetty muuhun tarkoitukseen kuin on tarpeen niiden laadun, ominaisuuksien tai toimivuuden selvittämiseen tai jos niissä on käyttämiseen ja kulumiseen viittaavia merkkejä, on verkkokaupalla oikeus vähentää tuotteesta palauttavaa hintaa tuotteiden arvon alentumista vastaavan määrän verran.
Tuotteiden palauttamiseen on täytettävä tuotteiden palauttamisen lomake (sen lomakkeen saa tästä: peruuttamisilmoitus) ja lähetettävä se sähköpostiosoitteeseen returns@lookinggood.fi 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta alkaen.
Ostaja kantaa tuotteiden palauttamisen kulut, paitsi jos palauttaminen johtuu siitä, että palautettava tuote ei ole tilauksen mukainen (eli on toimitettu väärä tai viallinen tuote).
Ostajan on palautettava tuote 14 päivän sisällä peruttamisilmoituksen lähettämisestä ja todistettava, että palautettava tuote on luovutettu em. ajanjakson sisällä kuljetusyhtiölle. Verkkokauppa palauttaa tuotteiden vastaanottamisen jälkeen tuotteista ostosopimuksen nojalla maksetun hinnan ostajalle välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän sisällä.
Verkkokaupalla on oikeus kieltäytyä tuotteesta maksetun hinnan palauttamisesta siihen saakka, kunnes palautettavaksi ilmoitetut tuotteet ovat saapuneet verkkokauppaan tai kun ostaja todistanut tuotteet palautetun, riippuen siitä, kumpi saapuu ensin.
Jos ostaja on tietoisesti valinnut erilaisen toimitustavan kuin mitä verkkokaupan tarjoama edullisin ja yleisin toimitustapa olisi, kaupalla ei ole velvollisuutta korvata tavanomaisista toimituskuluista poikkeavia toimitusmaksuja.
Verkkokaupalla on oikeus peruuttaa myynti ja vaatia ostajalta tuotteiden palauttamista, jos tuotteiden verkkokaupassa ilmoitettu hinta on virheestä johtuen selkeästi alhaisempi kuin mitä kyseisten tuotteiden markkinahinta olisi.

Vialliset tuotteet


Verkkokauppa ottaa vastuun, jos ostajalle myydyt tuotteet eivät täytä sopimuksessa ilmoitettuja ehtoja tai jos tuotteessa on sen toimituksen aikana virheitä tai jos tuotteessa todetaan virheitä kahden vuoden sisällä niiden toimituksesta. Kuuden ensimmäisen toimitusta seuraavan kuukauden aikana lähdetään siitä, että virhe tuotteessa oli olemassa jo sen toimituksen aikana. Verkkokaupalla on muun tilanteen osalta todistusvelvollisuus.
Ostajalla on oikeus ottaa yhteyttä verkkokauppaan kahden kuukauden sisällä tuotteessa virheen havaitsemisen jälkeen, lähettämällä viestin osoitteeseen help@lookinggood.fi tai soittamalla numeroon +372 58 559 838.
Verkkokauppa ei ole vastuussa mistään virheistä, jotka ovat ilmenneet tuotteiden ostajalle toimittamisen jälkeen.
Jos verkkokaupasta ostetuissa tuotteissa todetaan virheitä, joista verkkokauppa on vastuussa, verkkokauppa korjaa vialliset tuotteet tai vaihtaa ne. Jos tuotteita ei voida korjata tai vaihtaa, verkkokauppa palautta ostajalle kaikki myyntisopimuksen mukaiset maksusuoritukset.
Verkkokauppa vastaa kuluttajan reklamaatioon kirjallisesti tai kirjallisen uudelleen esittämisen mahdollistava muodossa 15 päivän sisällä

Suoramarkkinointi ja henkilötietojen käsittely


Verkkokauppa käyttää ostajan syöttämiä henkilötietoja (mm. nimi, puhelinnumero, osoite, sähköposti ja pankkitiedot) vain tilauksen käsittelemiseen sekä tilattujen tuotteiden toimittamiseen. Verkkokauppa välittää henkilötiedot kuljetuspalvelun tarjoajalle tuotteiden toimittamista varten.
Verkkokauppa lähettää uutiskirjeitä ja tarjouksia ostajan sähköpostiin vain siinä tapauksessa, jos ostaja on ilmaissut haluavansa vastaanottaa niitä, syöttämällä sähköpostiosoitteensa kotisivulle ja ilmoittamalla haluavansa vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä.
Ostaja voi luopua tarjousten ja uutiskirjeiden vastaanottamisesta milloin tahansa, ilmoittamalla siitä sähköpostiviestillä tai noudattamalla tarjouksen sisältävässä viestissä annettuja ohjeita.

Erimielisyyksien ratkaiseminen


Kaikki ostajan reklamaatiot verkkokauppaa koskien on lähetettävä sähköpostiosoitteeseen help@lookinggood.fi tai ilmoitettava soittamalla numeroon +372 58 559 838.
Jos ostaja ja verkkokauppa eivät pääse erimielisyyden ratkaisemisessa yhteisymmärrykseen, ostaja voi ottaa yhteyttä kuluttajakiistalautakuntaan. Menettelyohjeet ja lomakkeen reklamaation laatimiseen voi ladata tästä. Kuluttajakiistalautakunta on pätevä selvittämään ostajan ja verkkokaupan välisestä sopimuksesta johtuvia erimielisyyksiä. Asian käsittely kuluttajakiistalautakunnassa on ostajalla ilmaista.
Ostaja voi ottaa erimielisyksien tapauksessa yhteyttä myös EU:n päteviin viranomaisiin.